Contact / Parkeren

Bloem Image

Contactgegevens

Bloemateljee
Monique Gevers
Jasmijnstraat 9
5691 SE Son en Breugel
Alle dagen geopend

Tel: 06-52825587
info@bloemateljee.nl
btw-id: NL001694049B92
Kvk:58615857

klik hier voor een contactformulier


Bloem Image

Over mij

Ik ben Monique Gevers, 53 jaar, bloemiste en telg uit een echte bloemenfamilie.
Bloemetjes plukken op mijn 5de, op mijn 12de naar de “bloemenschool”, en nu al meer 35 jaar een eigen zaak, waarvan bijna 28 jaar een bloemenwinkel in het centrum van Nuenen.
In juli 2017 ben ik gestart met mijn atelier aan huis, een sfeervolle ruimte, waar ik cursussen en workshops verzorg. Het is altijd weer super fijn, om iemand, jong of oud, naar huis te laten gaan met iets kei moois en degene trots op is op zijn eigen creatie.
Verder maak ik rouw- en trouwbloemen, mooie dingen naar wens creëren en daardoor onderdeel van zo’n speciale dag mogen zijn, dat is misschien wel het meest dankbare om te mogen doen als bloemiste.
Versieringen, stylen en het aankleden van zalen, huizen en bedrijven, is ook een aspect van ons prachtige vak, samen brainstormen, daarna ontwerpen, uitwerken en het maken van iets moois, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.
Wil je eens komen kijken in mijn atelier, (ik ben niet altijd in mijn atelier aan t werk, ik ben ook vaak onderweg, om inkopen te doen of andere afspraken, even een belletje en dan weet je of ik aanwezig ben in mijn atelier) of gebruik maken van mijn creativiteit en meer dan 30 jaar ervaring, dan hoor ik het graag.
Wees welkom, fleurige groet Monique

Bloem Image

Parkeren

Als u de Bontstraat in rijdt vanaf de centrumstraat (Nieuwstraat), dan is mijn atelier na het huizenblok (Bontstraat) en voor het 1ste oudere huizenblok (Jasmijnstraat) aan de linkerkant. U kunt na de nieuwe huizen links afslaan, tot aan de okerkleurige poort en de grote tak met bloemen, daar bevind zich mijn atelier. Mocht de parkeerplaats achter het atelier vol zijn, maak dan (vanuit de Bontstraat) de bocht naar rechts, daar zijn ook nog een aantal parkeerplaatsen, dit is de Begoniastraat.
Wees welkom, een fleurige groet Monique Bloemateljee, Jasmijnstraat 9 Son en Breugel

Klik hier voor Google Maps