Cursussen

Bloem Image

De cursus bestaat uit 4 avonden, dit zijn er 2 in het voor- en 2 in het najaar. Tijdens de cursus leer je veel weetjes, technieken en alles over de verzorging van bloemen.
Tijdens de beginnerscursus staan de eerste 3 avonden altijd vast, de eerste avond maken we een (pluk)boeket in een vaas, de tweede avond een mooie moderne biedermeijer, dit om goed het schuin afsnijden en steken in de oase onder de knie te krijgen. De derde avond maken we een verticale schikking, dit om de verhoudingen van ondergrond en bloemen te leren zien, de 4de avond is altijd een seizoens verassing.
Wat we aan materialen gebruiken, ligt aan het seizoen en wat er voor moois op de groothandel te krijgen is. Deze leerzame en gezellige avonden zijn maximaal met 7 personen, je hoeft niks mee te brengen, alleen goede zin! De prijs van de cursus is โ‚ฌ149,50
Na deze cursus, kun je je inschrijven voor de vervolgcursus, dit zijn weer 4 avonden, met leuke gave creatieve ideeรซn, geรฏnspireerd op de seizoenen en elke keer weer anders!

Bloem Image

BeginnerscursusDe nieuwe datums van de ๐๐„๐†๐ˆ๐๐๐„๐‘๐’๐‚๐”๐‘๐’๐”๐’:
๐Ž๐ฉ ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ—.๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ, ๐๐ž ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ๐ฌ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐Ÿ‘ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ, ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ, ๐Ÿ๐Ÿ ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐ž๐ง ๐Ÿ– ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ, DEZE CURSUS IS HELAAS VOL.
๐Ž๐ฉ ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ—.๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ, ๐๐ž ๐๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ๐ฌ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐Ÿ’ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ, ๐Ÿ๐Ÿ• ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ, ๐Ÿ๐Ÿ ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐ž๐ง ๐Ÿ— ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ