Doe het zelf pakketten

Bloem Image

Hoe leuk is het om thuis op je gemak, onder het genot van een lekker drankje, iets creatiefs te maken en dan daarna te genieten van je eigen creativiteit……..

De DIYpakketten zijn niet moeilijk om te maken, bij elke pakket komt een duidelijk instructiefilmpje en alle materialen die je nodig hebt. Het enigste wat je zelf nodig hebt is gereedschap. De materialen van de pakketten kunnen afwijken van de foto.

Een week voor je het pakket kan komen halen, krijg je een berichtje via de app, met daarin alle info en een betaalverzoek, als deze is voldaan, wordt het instructiefilmpje naar je toegestuurd.

WIL JE VOOR DE KERST THUIS IETS LEUKS MAKEN…….ONDER AAN DE PAGINA STAAN DE KERST~DOEHETZELF~PAKKETTEN.

Bloem Image

Kerstboom DIY pakket

Een oude bekende, het gezellige Kerstboompje. Wil je alleen het navul pakket (in de kleur wit of naturel) bestellen, dat kan! Maar de Kerstboompjes zijn ook weer compleet te bestellen. De boompjes zijn van staaldraad en staan op een stammetje, de grote is 55 cm hoog, de kleine maat is 45 cm hoog. Bij het pakket zit ook de wikkeldraad en natuurlijk een gezellig en duidelijk instructiefilmpje, maar de lichtjes zitten er niet bij inbegrepen. Het leuke van deze boompjes, hetzelfde geldt voor onderstaande Kerstring, is dat je dit DIY pakket, ruim voor Kerst kunt maken omdat alle materialen indrogen, dus extra lang plezier ervan!

De kosten van het navul pakket bedragen; de grote maat Kerstboom €24,50 en het kleine maat Kerstboompje €19,50. Wilt u ze alle 2 samen, dan is de prijs €42,50.
Wil je het complete pakket, dan is de grote maat Kerstboom €39,50, de kleine maat Kerstboom €29,50 De setprijs voor de 2 boompjes samen is €64,50. De pakketten kunnen tot 24 november besteld worden en op 3 december tussen 11.00 en 12.00 uur opgehaald worden. Vergeet niet de kleur van uw voorkeur te vermelden bij opmerkingen.

Bloem Image

Kerstring DIY pakket

Deze ring is een echte TOPPER, een ring die je elke keer kunt hergebruiken! Natuurlijk krijg je dit pakket met mooie Kerstmaterialen, maar even voor het gevoel, hierbij een foto van het voorgaande herfst DIYpakket. Heb je de ring al zelf, dan kun je ook alleen het navul pakket bestellen!

Er kan gekozen worden uit witte en rode Gerbera’s, en we zorgen natuurlijk voor super mooie Kerstmaterialen om de ring prachtig op te draaien. Het is geen moeilijke techniek en ik weet zeker met ondersteuning van het instructiefilmpje, je een gave creatie in huis hebt staan. inbegrepen. Het leuke van deze ring, hetzelfde als bij de Kerstboompjes, is dat je dit DIY pakket ruim voor Kerst kunt maken omdat alle materialen indrogen, dus extra lang plezier ervan!


De kosten van het navul pakket, incl wikkeldraad, flesjes, Gerbera’s, de andere verse materialen en natuurlijk een gezellig en duidelijk instructiefilmpje bedragen €26,50. De kosten voor het hele pakket bedragen €42,50. De pakketten kunnen tot 24 november besteld worden en op 3 december tussen 11.00 en 12.00 opgehaald worden. Vergeet niet de kleur van uw voorkeur te vermelden bij opmerkingen.

Bloem Image

Steeneik
Dadel krans

Een favoriet van vele! Daarom als DIY pakket!
Deze prachtige krans (40 cm doorsnede) het grijze van de Steeneik met daarbij de Dadel. De dadel zal alleen maar mooier worden, deze gaat groen op de krans en kleurt uiteindelijk naar leisteen grijs. Tussen de Steeneik en Dadel doen we op het laatst nog Tillandsia {voor de mooie grijze kleur te benadrukken} met krammen.

Deze krans draaien we op een strokans met wikkeldraad en blijft super lang goed, deze droogt namelijk prachtig in.

De kosten van het pakket, incl touw, wikkeldraad, strokrans, krammen, de verse materialen en natuurlijk een gezellig en duidelijk instructiefilmpje bedragen €49,50. Het pakket kan tot 24 november besteld worden en op 3 december tussen 11.00 en 12.00 opgehaald worden.