Doe het zelf paketten

Bloem Image

Hoe leuk is het om thuis op je gemak of met vrienden, onder het genot van een lekker drankje, iets creatiefs te maken. En daarna te genieten van je eigen resultaat. We hebben voor Pasen weer een 2 kei leuke pakketten samengesteld!
De DIYpakketten zijn niet moeilijk om te maken, bij elke pakket komt een duidelijk instructiefilmpje en alle materialen die je nodig hebt. Het enigste wat je zelf nodig hebt is gereedschap en creatieve zin. De materialen van de pakketten kunnen afwijken van de foto.
De pakketten worden in een straal van 20 km gratis thuis bezorgd, we kunnen helaas geen dag en datum (bij elke DIY staan 2 bezorgdatums) afspreken van bezorgen. Een week voor bezorgen krijg je een berichtje via de watch~app, met daarin alle info en een betaalverzoek, als deze is voldaan, komt het instructiefilmpje, natuurlijk altijd voor levering van het pakket.

Tijdens de Corona zijn we gestart met de DIYpakketten. Dit, omdat de workshops toen niet door mochten gaan. Nu alles weer gewoon is…..ben ik aan het denken wat te doen, en weet ik nog niet zeker (qua tijd) of het wel haalbaar is dit jaar, om met DIYpakketten te komen. Ik hoop hier snel meer duidelijkheid over te geven.