Workshops

Bloem Image

Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan, ik geef namelijk ook workshops! Met de kerst een stuk maken voor op tafel, een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar.

Er wordt altijd in een kleine groep en onder professionele begeleiding, met veel gezelligheid gewerkt. Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en worden er bruikbare tips gegeven. Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur. Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten. De materialen van de workshop kunnen afwijken van de foto.
Het is heel fijn, als U pint, dank je wel!

Met vriendinnen, collegaโ€™s of andere gezellige creatievelingen een workshop doen, dat kan! Bij een groep van minimaal 6 personen
kunnen we samen naar een passende datum zoeken en iets moois om te maken.

Bloem Image

Voorjaars
krans

Een super leuke lang goed blijvende krans gaan we deze avond maken. Met natuurlijk weer keuze uit verschillende materialen. Denk oa aan Distel, Kwarteleitjes, Olijf en Bosbes. De krans zal 40 cm groot worden.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, we starten om 19.30 uur en de kosten zijn โ‚ฌ64,50 ๐ฌ๐จ๐ซ๐ซ๐ฒ, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐จ๐ฅ.

Bloem Image

Guirlande

Een Guirlande van Berkentakken, technisch niet de makkelijkste workshop, maar wel eentje die super leuk hangt in het voorjaar, en in het najaar makkelijk te veranderen is een dat sfeertje.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐ž๐ง ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, we starten om 19.30 uur en de kosten van deze workshop zijn โ‚ฌ39,50 ๐ฌ๐จ๐ซ๐ซ๐ฒ, ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐Ÿ ๐๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐ฅ.

Bloem Image

Voorjaar in de knoop


Erg leuk om te maken, maar wel met veel geduld! We gaan met aluminiumdraad, spijker en hamer aan de gang. Met de spijker en hamer slaan we gaatjes in een mooie blok hout, daarin maken we de gevormde ijzerdraad vast, en hangen we laboratoriumglaasjes in. Ook super leuk voor op de tuintafel, bloemetjes uit de tuin erin, en genieten!


Deze workshop wordt gegeven op ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, we starten om 19.30 uur, en de kosten zijn โ‚ฌ32,50

Bloem Image

Vrolijk voorjaar

De naam zegt het al, een bloemstuk gemaakt van vrolijke kleuren! We gaan zelf een krans maken van Wilg, deze kun je blijven gebruiken. In de krans gaan we een lekker vrolijk stuk maken, van allemaal verschillende seizoens bloemen.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐ž๐ง ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, we starten om 19.30 uur en de kosten voor deze workshop zijn โ‚ฌ42,50 ๐๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ” ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, ๐ข๐ฌ ๐ก๐ž๐ฅ๐š๐š๐ฌ ๐ฏ๐จ๐ฅ.

Bloem Image

Voorjaar in wit

Ik hou van wit in het voorjaar, het geeft een frisse blik op een nieuw jaar. We gaan met mooie materialen in een mooie pot, een bloemstuk maken. Prachtig voor op de Paastafel en waar u ook wat langer van kan genieten.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ• ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ ๐ž๐ง ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ, we starten om 19.30 uur, de kosten voor deze workshop zijn โ‚ฌ39,50

Bloem Image

Wild Droog
Krans

Een wilde droogbloem krans van 40 cm doorsnede, een keil leuke droogbloemen krans, maar dan net even anders. We gaan deze krans op een ring maken, daar draaien we bijna alle materialen op. Daarna gaan we, het wilde van de groen materialen er nog naar eigen smaak in verwerken.


Deze workshop wordt gegeven op ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ, we starten om 19.30 uur en de kosten voor deze workshop zijn โ‚ฌ 64,50

Bloem Image

Windlicht anders

Een windlicht โ€œaangekleedโ€ met droogbloemen. Mooi op de tuintafel, en dan de schaduw door de droogbloemen te zien. We gaan deze droogbloemen met hulp van jute tegen het windlicht maken. Super leuk en niet heel moeilijk om te doen.
Een creatie naar eigen smaak, die super lang goed blijft.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ, we starten om 19.30 en de kosten voor deze workshop zijn โ‚ฌ44,50

Bloem Image

Bloemige Moederkes dag

Een middag of avond iets moois maken, en dat samen met je Moeder!
Helaas ik kan het niet meer, maar wat in je (bloemen)hart zit verdwijnt nooit!
Ik zorg tijdens deze workshop, altijd voor een leuk creatief idee, iets wat technisch niet heel moeilijk is om te maken, zodat jullie alle twee met iets bloemig moois naar huis gaan.


Deze workshop wordt gegeven op ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ฆ๐ž๐ข ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ’.๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ—.๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ , ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฆ๐ž๐ข ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ.๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฎ๐ฎ๐ซ de kosten voor deze workshop voor 2 personen zijn โ‚ฌ79,50 ๐ฌ๐จ๐ซ๐ซ๐ฒ, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฆ๐ž๐ข ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐จ๐ฅ.