Workshops

Bloem Image

Een avond of middag creatief bezig zijn en met iets moois naar huis gaan, dat kan, ik geef namelijk ook workshops! Met de kerst een stuk maken voor op tafel, een prachtige herfstkrans voor aan de deur, of iets vrolijks in het voorjaar.

Er wordt altijd in een kleine groep en onder professionele begeleiding, met veel gezelligheid gewerkt. Ook zal er veel verteld worden over de verzorging van bloemen en planten, en worden er bruikbare tips gegeven. De materialen voor de workshop kunnen afwijken van de foto op de site. Bij de prijs zijn inbegrepen; bloemen, materialen en een mooie basis. Ook voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. U hoeft zelf niets mee te brengen, alleen een goed humeur. Bij niet voldoende deelname, worden er groepen bij elkaar gezet, of de workshop wordt afgezegd. Afmelden is mogelijk tot 24u van te voren, meldt u later af dan wordt een betaling gevraagd van 50% van de kosten. Je kunt bij mij in het atelier pinnen.

Met vriendinnen, collega’s of andere gezellige creatievelingen een workshop doen, dat kan! Bij een groep van minimaal 6 personen
kunnen we samen naar een passende datum zoeken en kijken wat jullie graag willen maken.

Bloem Image
Vanaf eind juni staan. de workshops voor het najaar en de kerst op de site, geniet van de zomer!